Om

Her kommer en seilblogg fra en mann som på mange måter ikke vet hva han snakker om. Høres kanskje forferdelig ut, men jeg har hatt noen seilopplevelser som jeg tror mange vil kunne ha nytte og glede av å få høre.

Mitt navn er Erlend og de siste 16 årene har jeg bodd og arbeidet i Praha, Tjsekkia. Et land uten hav med andre ord… Hva skal denne karen kunne fortelle oss, OSS, om seiling?

Vel, ikke så mye rent seileteknisk er jeg redd, men jeg har da heller aldri møtt en skipper som har vært særlig lutter på det øret. Det jeg vil fortelle om er mine seilopplevelser i Kroatia, jeg vil nemlig gjerne prøve å friste dere til å ta en tur. Jeg har vært på seilturer i Norge også, jeg vet at det er vakkert og kanskje det slett ikke finnes noen grunn til å prøve noe annet? Svenskekysten nord for Gøteborg er jo utlandet det også, ikke sant, for ikke å snakke om Skagen!

Men hør på dette: Varmt og godt både natt og dag, minimum 24 celsius i vannet, en vakker skjærgård, små, historiske havnebyer som strekker seg opp etter fjellsiden, middelahavsmeny, moderne og serviceinnstilte marinaer, delfiner som hopper rundt deg, rolig og trygt og en herlig atmosfære. Jeg høres kanskje ut som om jeg er ansatt av det statlige, kroatiske turistbyrået, men det er jeg ikke. Les videre.